Vecse Komplex Kft.
2008.07.02.Üzemünket 2007 júniusában nyitottuk meg Dunavecsén. A kisüsti lepárló berendezések magyar szakemberek kiváló munkáját dícsérik, amelyben ötvöződik a hagyomány és napjaink korszerű technológiája. A terület kiválasztásában döntő szerepet játszott a település földrajzilag kiváló elhelyezkedése, mikroklímája, az évtizedes hagyományokkal bíró gyümölcstermesztési kultúra, illetve az itt termelt gyümölcsök utánozhatatlan és egyedülálló illat- és ízvilága.
Gyümölcspálinkáinkban az irányított erjesztésnek és a kíméletes lepárlásnak köszönhetően sikerült palackba zárni a Dunavecsén termelt gyümölcsök felejthetetlen harmóniáját.
A magyar pálinka mint hungarikum megóvása iránti elkötelezettségünket az üzemünkben készült kisüsti pálinkák kiváló minősége igazolja, melyeket bátran ajánlunk minden kedves fogyasztó és forgalmazó számára.
Bízunk abban, hogy a pálinkafőző üzemünkben készült Dunai Hajós pálinkák kóstolásra ingerlik mindazokat, akik az illatukat megérzik.
A bécsi Destillata 2008-on törkölypálinkánk bronzérmes lett. A gyulai pálinkafesztiválon bronzérmet szerzett a barack- valamint törkölypálinkánk.
Forrás: Hírös Index